ANNONSE
Annonse

Hvem var de to "englene" som hjalp Knut?

Knut Eklund og kona Vivi Augustson Eklund på vei hjem fra sykehuset etter en tøff uke. Forrige mandag falt Eklund sammen på CC Vest med hjerteinfarkt og fikk hjelp av blant andre to kvinner. Hvem var de? Foto: Privat

Da Knut Eklund fikk hjerteinfarkt forrige mandag på CC Vest, hadde han englevakt, mener datteren. Nå håper de å komme i kontakt med to kvinner som hjalp faren i den kritiske fasen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 06.12.2016 kl 12:26

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

LILLEAKER: – Min far fikk hjerteinfarkt på CC Vest mandag, og jeg vil gjerne komme i kontakt med to reddende engler, skriver Gry Eklund Strat i en e-post til Akersposten. Hennes far har vært gjennom en tøff uke etter at han falt sammen på rullebåndet mellom H&M og Juvelen mandag 28. november.

– Englevakt

– Pappa har hatt englevakt. Han hadde aldri overlevd om dette hadde skjedd få minutter tidligere i bilen eller hjemme, sier hun. Nå ønsker faren å komme i kontakt med de to som hjalp ham.

– Pappa og Vivi etterlyser en sykepleier og anestesilege, begge kvinner, som hjalp til i lang tid etter fallet i rulletrappen. Dette skjedde på vei ned til Sprell v/Juvelen cirka klokken 12, mandag 28. november, sier Eklund Strat, som nå går ut via Akersposten og Facebook for å finne de to.

Takk til CC Vest

– Mange vi kjenner bruker senteret som sitt nærsenter og vet muligens om noen som var tilstede på dette tidspunktet, sier datteren, som samtidig retter en stor og ydmyk takk til personalet på CC Vest for det hun omtaler som en svært profesjonell håndtering på alle måter. Så dramatisk var det en stund at en hjertestarter måtte tas i bruk.

– Deres hjertestarter bidro til å redde livet til min pappa, sier hun.

Etter en snau uke var Knut Eklund ute av sykehuset igjen.

– Min kjære pappa og Vivi har kommet hjem fra sykehuset kun seks dager etter hjerteinfarktet på CC Vest. Alt står etter forholdene bra til, og antibiotikaen ser ut til å fungere mot lungebetennelsen, sier hun.

Og nå ønsker de altså å komme i kontakt med de to kvinnene som hjalp til. Ta kontakt med Akersposten på epost, tips@akersposten.no, så formidler vi kontakt.

SISTE: I løpet av mandag ettermiddag og kveld har leserne våre bidratt sterkt til at Knuts reddende engler er sporet opp! Les mer om det her.

LES OGSÅ: – Vi vil bare ha søppelet tømt

Aktivitetsskolen på Lilleaker samlet penger til hjemløs julefeiring

Neste stasjon: Tryvann

Ingen mindreårige flyktninger til Montebello

Bydel Ullern fikk bot for omsorgssvikt etter at eldre kvinne døde

– Helt Fleksnes på Hovseter

Ingen respekterer fartsgrensen

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse