Hvem eier disse pengene?

Hvem er Anne Lene og Vilde? Og enda mer interessant: Hvem er mottakerne til disse konvoluttene. Det står samme navn på det, men politiet har ikke klart å finne frem til eieren kun ved hjelp av fornavnet. Nå ber de om hjelp. Foto: Politiet

Politiet ønsker hjelp fra Akerspostens lesere for å løse mysteriet: Hvem eier disse konvoluttene med penger?

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.03.2018 kl 16:01

Akersposten
Akersposten Media

GAUSTAD: – Det er gjort en iherdig innsats med å prøve å oppspore den eieren, men pr. nå fremstår det som et lite mysterium hvem pengene tilhører. Vi har ringt, googlet og søkt i alt vi kan, sier politiet til Akersposten.

Derfor vender politiet seg nå til Akerspostens lesere for å få hjelp til å finne eieren. De forteller at de har et sterkt ønske om at eieren skal bli funnet.

Ifølge politiet er det relativt store summer penger i konvoluttene, og det kan det se ut som om pengene stammer fra en barnebursdag, og konvoluttene ble funnet fredag 16. mars i Gaustadalleen ved Forskningsparken på Gaustad.

Vet du noe om konvoluttene, ta kontakt med Akerspostens redaksjon på epost: tips@akersposten.no, eller ta kontakt på tlf 92695969. Etter mandag klokken 8 kan man henvende seg til Majorstuen politistasjon, tlf 02800.

Les også:

Martin skapte hysteri i eget renn

Minst 11 rådyr drept av løse hunder

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse