Hvem befinner seg i luke 5?

Esther Marie Lier, lederen for Ullern Frivilligsentral, er det mange som har foreslått som nominert til Årets Medmenneske i Akersposten 2016. Og det er hun!

Hun har gjennom mange år vist sitt varme engasjement for alle som har bruk for ekstra hjelp i Bydel Ullern, ikke minst flyktninger til bydelen. Nå er hun kandidat til Årets Medmenneske i Akersposten 2016.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.12.2016 kl 09:13

Akersposten
Akersposten Media

Akerspostens lesere kårer Årets Medmenneske 2016, og i romjulen presenterer vi de fem nominerte kandidatene. Årets Medmenneske i Akersposten 2016 er et samarbeid mellom Akersposten og Møller Bil Oslo Vest, og vinneren får 10.000 kroner som skal doneres til et godt, lokalt formål. I første uken av januar begynner avstemningen!

Esther Marie Lier:
Hun er gjennom mange år lederen for Ullern frivilligsentral, og da vi ba leserne til Akersposten om å komme med forslag til kandidater, ramlet den ene mailen etter den andre inn med Liers navn på. Mange setter stor pris på hennes utrettelige innsats for det frivillige arbeidet i bydelen.

Ester Marie Liers navn har vært med tidligere når Årets Navn i våre aviser har vært stemt over. Det viser at hennes innsats og engasjement for nærmiljøet og for dem som virkelig trenger en hjelpende hånd i Bydel Ullern.

«Jeg vil anbefale Esther Marie Lier på det sterkeste for hennes utrettelige og positive engasjement i frivillighetsarbeidet i Ullern. Hun er en positiv og glad ildsjel som hjelper mange i Bydel Ullern. Spesielt er hennes arbeid med integrasjon og språkopplæring for flyktninger i bydelen prisverdig,» sier en av forslagsstillerne.

«Hun viser en varme og omsorg for alle mennesker, og spesielt for flyktninger. En ildsjel av de sjeldne,» skriver en annen.

Esther Marie Lier er en sterk kandidat i kåringen av Årets Medmenneske i Akersposten 2016, som er et samarbeid mellom Akersposten.no og Møller Bil Oslo vest. I første uke av januar starter selve kåringen.

Hvem befinner seg i luke 1?

Hvem befinner seg i luke 2?


Hvem befinner seg i luke 3?

Hvem befinner seg i luke 4?

LES MER om Esther Marie Lier:
Bli med som Ullern-venn!

– De tar ting fort og er lærevillige

Flyktningefest begraver Montebello-myten

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse