Hvem befinner seg i luke 1?

Harald Nesset, ildsjelen fra Lilleaker, er kandidat nr 1 i kåringen av Årets Medmenneske i Akersposten 2016. Foto: Vidar Bakken

Han er kjent for sitt varme smil og store engasjement, langt utover sitt nærmiljø på Lilleaker. Møt den første kandidaten til Årets Medmenneske i Akersposten 2016!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.12.2016 kl 10:30

Akersposten
Akersposten Media

Akerspostens lesere kårer Årets Medmenneske 2016, og i romjulen presenterer vi de fem nominerte kandidatene. Årets Medmenneske i Akersposten 2016 er et samarbeid mellom Akersposten og Møller Bil Oslo Vest, og vinneren får 10.000 kroner som skal doneres til et godt, lokalt formål. I første uken av januar begynner avstemningen!

Harald Nesset:

Lilleaker er ildsjelen Harald Nessets hjemmebane, og er det noe som rører på seg i lokalmiljøet, er det stor sjanse for at den blide og initiativrike mannen med store, grå skjegget har en finger med i spillet. Det siste året har han vært i Akerspostens spalter sjef for Lilleaker musikkfestival, i tillegg til at han jevnlig står for utdeling av kaker fra Baker Hansen til eldre på ulike institusjoner i Bydel Ullern.

Om musikkfestivalen, som gikk av stabelen på Lilleaker på forsommeren, sa han blant annet dette:

– Vi har muligheten til å vise hvor mye bra som rører seg i det aktive musikkmiljøet i vår del av byen. Det har stor betydning for lokalmiljøet og skaper nærhet og identitet.

For bare noen uker siden skrev vi om at Harald Nesset, gjennom sitt engasjement i Lilleaker Lions, var med og mottok en ærespris i Latvia, der han har engasjert seg i de siste 25 årene for flere humanitære prosjekter. Blant annet har de gitt støtte til krisesenteret for barn i Auce. Lions Club Lilleaker fikk prisen for sin innsats for det samme krisesenteret.

Harald Nesset har stadig prosjekter på gang, hvor gjennomgangsmelodien er å hjelpe, ikke minst lokalt. Nå er han altså en av kandidatene som er med i kåringen av Årets Medmenneske i Akersposten 2016.

Kåringen, som er et samarbeid mellom Akersposten.no og Møller Bil Oslo vest, begynner i første uken av januar 2016.

Hvem befinner seg bak luke 2?

Hvem befinner seg bak luke 3?

Hvem befinner seg i luke 4?

LES MER om Harald Nesset:

Største musikkfestival i Oslo vest

Hedret med ærespris i Latvia

Harald og baker'n sørger for kaker til eldre

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse