Hva trenger nye Hovseter?

Prosjektleder for Hovseterløftet, Ragnhild Lorentzen, oppfordrer til å møte opp i Hovseter skoles aula tirsdag 13. juni klokken 18. Foto: Fredrik Eckhoff

Hovseterløftet skal diskuteres på Hovseter skole tirsdag kveld. Møt opp!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.06.2017 kl 14:51

Akersposten
Akersposten Media
Se bildet større

Møtested: Hovseter skoles aula tirsdag 13. juni kl 18.

HOVSETER: Nylig var rundt 40 ungdommer på Hovseter samlet til møte for å snakke om hva de ønsker seg i fremtiden på Hovseter. Mange forslag kom på bordet, mye ble diskutert, og en prioriteringsliste med ønsker var resultatet.

Nå er tiden kommet for å invitere alle som er opptatt av Hovseter til et møte om Områdesatsingen på Hovseter, som for lengst har fått navnet Hovseterløftet på folkemunne.

«Du vil få informasjon om prosjektet, og vi vil høre DINE idéer til hvordan vi kan gjøre Hovseter til et enda bedre sted å bo! Hvordan kan vi skape nye utendørs møteplasser?» står det i invitasjonen.

Hovseterløftet har kommet i stand etter at bydelsadministrasjon og politikere i Bydel Vestre Aker har satt fokus på Hovseter og hva som kan gjøres for å bedre boforholdene og oppvekstvilkårene i området. Dette har også medført en bevilgning fra bystyret på 2.650.000 kroner for 2017, som har gjort at prosjektet er godt i gang.

Det er Områdesatsingen på Hovseter, Bydel Vestre Aker, Boligbygg og Rodeo Arkitekter som inviterer til møtet, som finner sted tirsdag 13. juni klokken 18.00-20.30 i aulaen på Hovseter skole.

Det er ingen påmelding, og det blir enkel servering.

LES OGSÅ: Her er Hovseter-ungdommenes største ønsker

Nå skal det satses på Hovseter

– Å bytte ut navnet er som å sparke Hovseter, som ligger nede

Følg Akersposten.no på Facebook

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse