– Her kan du gjøre kupp!

Vinderen markedsdager fra torsdag 1. september til lørdag 3. september. Her ser vi markedet så vidt i gang torsdag morgen. Foto: Fredrik Eckhoff

Tre dager til ende blir det liv og røre på Vinderen, når butikkene trekker ut i friluft og lokker med nedsatte priser på både nytt og gammelt.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.09.2016 kl 10:35

Akersposten
Akersposten Media

VINDEREN: Fra torsdag morgen til lørdag ettermiddag er det markedsdager på Vinderen, og som vanlig er Daisy Hiis hos butikken Daisy sentral i arrangementet. Hun mener at her er det muligheten til å gjøre gode handler.

– Det blir bare bedre for hvert år. Butikkene trekker ut, og det er opptil 50 til 70 prosent flere steder, sier Hiis, som forteller at også på nyheter og andre ordinære varer er det flere av butikkene som setter ned prisene med minst 20 prosent.

– Her kan du gjøre kupp! sier Hiis entusiastisk.

Selv har hun besøk av designeren Vibeke Stølen Andrup i disse dagene. Hun har drevet i 15 år som klesdesigner, med alpakka som spesialitet.

– For eksempel tynne og tykke strikkejakker, skjørt og sjal, klassiske strikkeplagg av høy kvalitet, forteller Stølen Andrup til Akersposten.no.

Av nyheter på Vinderen denne gangen, trekker Daisy Hiis frem at de nylig er åpnet pizzabutikk der Narvesen tidligere holdt til ved t-banen.

Markedsdager fra torsdag til lørdag på Vinderen altså.

Les også:

Hadde betydd mye å få tak i blidet av mor

Ørakergutta taper aldri

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse