Her det noen som ikke kan lese

Ja, hva skal man si? Litt liten åpning til hvitevarer i denne boksen – som altså mer ment for klart og farget glass, og metall. Men altså ikke i denne størrelsen. Foto: Reidar Martinsen

Mest sannsynlig som et utslag av nedsatte leseferdigheter har noen forsøkt å få denne oppvaskmaskinen levert i glass- og flaskecontaineren på Lilleaker.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.01.2018 kl 10:01

Akersposten
Akersposten Media

LILLEAKER: Det står tydelig at containeren er for farget og klart glass samt metallemballasje. At noen tolker dette til å innbefatte en oppvaskmaskin kan ikke skyldes annet enn at man ikke kan lese. Eller?

Uansett vil vi tro at vedkommende først har forsøkt å presse oppvaskmaskinen inn i containeren gjennom et av to hull som er 10x10 centimeter stort. Da vedkommende ikke lyktes, er oppvaskmaskinen hensatt foran containeren.

Kan man da forstå å det slik at eieren har en teori om at maskinen med tiden vil krympe såpass i kulden, at den etter hvert vil kunne dyttes inn gjennom hullet? Sannheten er selvsagt at den uansett ikke har noe der å gjøre. Dette er en oppvaskmaskinen må vite. Og hvitevarer skal leveres på andre steder enn her.

Hvor lenge den blir stående blir interessant å se. Faren er selvsagt at andre med nedsatte leseferdigheter kan tro at hvitevarer kan hensettes her.

Akersposten følger utviklingen. Og til eieren av oppvaskmaskinen sendes et ønske om god bedring.

LES OGSÅ: Persrevyen: Ren og skjær humor

Slik blir du kvitt juletreet

Dette kan bli nye Smestad

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse