ANNONSE
Annonse

– Helt Fleksnes på Hovseter!

Politiet ble minnet om denne Fleksnes-sketsjen da to bilister møttes på Hovseter onsdag. Skjermbilde: Youtube

Man skulle kanskje ikke tro at det går an i virkeligheten, men på Hovseter onsdag morgen måtte politiet løse situasjonen da to bilister møtte hverandre på en smal vei, og begge nektet å rygge.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 16.11.2016 kl 16:54

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

HOVSETER: «Helt Fleksnes på Hovseter. To bilister har møtt hverandre på smal vei. Begge nektet å rygge. Ringte politiet for å få løst saken.,» skrev politiet på Twitter onsdag like etter klokken 12.30.

Akersposten tar naturligvis en telefon til Operasjonssentralen for å finne ut mer.
– Jada, to biler møtte hverandre, og begge nektet å rygge. Dette var på en smal vei med parkering på begge sider, like ved Hovseterveien 20, sier operasjonsleder Vidar Pedersen.

– Det dukket opp biler bak, og noen av disse ringte oss. Vi inngikk noen forhandlinger på telefon med den ene av førerne. Begge sto på sitt, og ingen ville rygge, men han vi snakket med, rygget til slutt, sier Pedersen.

– Litt uvanlig sak. Er det sånt som krydrer hverdagen litt kanskje?

– Det er greit å få inn litt humor ja, humrer Pedersen, som understreker at det tross alt var godt de slapp å ta turen til stedet for å ordne opp.

Her kan du for øvrig se den legendariske sketsjen med Marve Fleksnes (Rolv Wesenlund) og hans motspiller i en langt flottere bil, spilt av Henki Kolstad.

LES OGSÅ: To tyver hoppet i Hoffselven

Ingen respekterer fartsgrensen

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse