Harald og baker’n sørger for kakefest!

Baker Hansen v/ Mette overrekker kakene til Harald Nesset fra Lions-klubben på Lilleaker. Han bringer dem videre til sykehjemmene i bydelen. Foto: Privat

Hva gjør man når marsipankakene av en eller annen grunn ikke kan selges, men er like gode for det? Da sørger man for en liten fest på sykehjemmet!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.10.2016 kl 20:04

Akersposten
Akersposten Media

ULLERN: "I dag er det kakefest på Silurveien sykehjem,» fikk vi melding om sist torsdag fra Harald Nesset i Lilleaker Lions. Bare seks dager senere kommer meldingen om at i dag er det 120 beboere på Kaialund sykehjem som kan kose seg med marsipankake.

– Hva skjer, Harald?

Se bildet større

Geir Ståle Karlsen bestyrer på Kaialund sykehjem. Han fikk onsdag flotte kaker til 120 beboere. Foto: Privat

– Dette er et samarbeid mellom Baker Hansen på CC Vest og Lions-klubben på Lilleaker, som bidrar til opplevelser beboerne på sykehjemmene i vår bydel bokstavelig talt nyter godt av, sier Lilleaker-ildsjelen til Akersposten.no. Nesset har mange jern i ilden, og det er ikke lenge siden han for eksempel var i vinden med den store musikkfestivalen på Lilleaker.

Levering av kaker til lokale sykehjem, kaker som Baker Hansen har til overs, eller av ulike grunner ikke kan selge, for eksempel på grunn av feil påskrift, er en oppgave han koser seg med.

– Denne flotte ordningen har vi nå hatt noen år, og den er til stor glede for beboerne på sykehjemmene, sier Nesset. – Det er flott å kunne bruke noe av sin tid til å gi en oppmuntring og noe godt til våre eldre på sykehjemmene. Dette er noe vi håper å kunne bidra med i tiden fremover også.

LES OGSÅ: – Barna våre blir topptrente til å velge feil

Lurer du på hva du skal gjøre i høstferien?

Flere nyheter på Akersposten.no:

Inntaksområdet blir endret for fem skoler i vest

Nå gir nye Joker på Røa svaret på det "alle" lurer på

Flere overfall og voldtekt i området

Røa-dynamitt i en halvtime

– Geir er Norges fremste lagbygger og bør bli landslagssjef

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse