"Har gruset sitt eget omdømme"

SLAKTER NAVNENDRING: PR-rådgiver og blogger Jarle Aabø fra Røa (t.v) har ikke mye til overs for byrådsleder Raymond Johansens og byrådets endring til hhv. byregjeringssjef og byregjering, noe han gir klart uttrykk for i bloggen.

"Raymond Johansen har så langt vært landets viktigste person når det gjelder å skape politikerforakt", skriver Jarle Aabø på sin blogg, der han kaller byregjeringslederen, tidligere byrådslederen, både for "klovn" og "pompøs".

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.03.2016 kl 18:12

Akersposten
Akersposten Media

Gallup

Hva syns du om endring av navn på byrådet og byrådslederen til byregjering og byregjeringsleder?

Helt på sin plass. Da er det enklere å forstå hvordan demokratiet i Oslo fungerer
Bare tull og jåleri
Det kan være det samme for meg

Vis resultat

RØA/OSLO: "Å være godt likt er den viktigste kapital en politiker besitter. Bare se på Kåre Willoch. I den andre enden av omdømmeskalaen ruver nå byrådsleder Raymond Johansen."

Slik åpner Røa-mannen og velkjent PR-rådgiver Aabø sitt blogginnlegg, hvor han går så langt som å kalle byrådsleder, eller byregjeringsleder altså, Raymond Johansen for "Norges største klovn.
Aabø påpeker også at "den som kroner seg selv til noe mer enn det han er, blir gjort til latter over hele verden".

"Pompøs solkonge"

Jarle Aabø, som er dreven både på kommunikasjon, PR og omdømmebygging, peker på den norske folkesjelen, "der nøkternhet og ydmykhet er fyndordene", og han mener at "Oslo ikke vil ha en pompøs solkonge som velter seg i sin egen vanvittighet".

Les hele blogginnlegget her,!

Våre naboer i Nordre Aker er enige

Våre naboer i Bydel Nordre Aker har det siste døgnet fått mulighet til å gjennomføre en uformell avstemming over navneendringene til blant annet byråd og byrådsleder, til henholdsvis byregjering og byregjeringsleder. Der har resultatet vist at folket, i hvert fall hvis utvalget er noenlunde representativt med bydelens befolkning, syns endringene er jålete og unødvendige.

Hele 95 prosent stemmer på "bare tull og navnejåleri".

Les artikkelen i Nordre Aker Budstikke her.

Til Nordstrands Blad har Raymond Johansen uttalt følgende:

– Mange i byen vår vet ikke forskjell på byråd og bystyre. Hvis folk flest ikke vet hvem som bestemmer hva, er det et demokratisk problem.

Hva mener du? Delta i vår undersøkelse!

Flere nyheter på Akersposten.no:
– Jeg ble overrasket over at det dukket opp et mord

KOMMENTAR: "Blokker for enhver pris"

Flere tusen miljøbomber i Oslo vest

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse