ANNONSE
Annonse

Har du sett Rocko?

Rocko er tidligere mishandlet og er derfor omplassert. Nå er mange på leting etter hunden som har vært savnet siden tirsdag kveld. Foto: Privat

Rocko har hatt et tøft liv. Det siste året har han endelig fått det bra, men nå er han savnet på Lillevann. Har du sett ham?

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 27.03.2017 kl 13:37

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

LILLEVANN: Rocko (8) er dypt savnet. Hunden, som har en sterk forhistorie, der han har blitt mishandlet på det groveste, har det siste året vært hos Amir Reza Asgari.

– Han er en omplasseringshund. Han er døv etter å ha blitt påtent i bur etter å ha fått en liter bensin helt over seg. Han ble hengt opp etter lysekrone, slept etter hengefeste med bil, fikk stumpet røyk i øyet, sier Asgari til Akersposten.no.

Han forteller også at Rocko har et skadet høyre øye og et skadet øre. I det siste året har Rocko gått til behandling i et halvt året hos veterinær, og han har fått utallige turer i marka.

– Rocko er omsider blitt så skadefri han kunne blitt! Han er mer tillitsfull enn de fleste hunder, grunnet endelig trygghet, sier han.

Tirsdag kveld forsvant Rocko fra Trollvasshytta ved Lillevann stasjon.

– Noen observasjoner er gjort rundt Hospitsveien. Vi vet ikke, men leter. Uansett utfall, vi gir aldri opp, sier Asgari.

Han forteller at mange nå hjelper til med å lete etter Rocko, som er en åtte år gammel blanding av collie og labrador.

– Akkurat nå er det 20-30 ute og leter, sier han og forteller at Rocko har vært gjennom et helvete i livet, men er kommet til et sted hvor han får omsorg.

Nå frykter han mest at Rocko har tatt en tur med t-banen, noe han har gjort en gang før. Den gangen ble han fanget opp av Falken.

Vet du noe, ta kontakt på tlf 94212828.

Eier lover dusør til den som kan få Rocko hjem igjen. Og på Rømlingen på Facebook kan du lese mer.

Les også:

Fossen heier på Montebello-utbyggerne

Maner til kamp mot utbygging på Montebello

Høyre, Frp, MDG og Venstre "dropper" Kommuneplanen


Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse