Håper på stinn brakke på kultursenteret

KONSERT FREDAG KVELD: Foto: Privat

Hva med middag, etterfulgt av en konsert med Ullern Janitsjar fredag kveld? Dette skjer på Ullern kultursenter!

Tekst:

Publisert:

Akersposten
Akersposten Media

ULLERN: Ullern kultursenter fortsetter i fin stil med Bydel Ullern som nye eiere. Lilleaker Janitsjar spiller på kultursenteret, tidligere Ullern seniorsenter, fredag klokken 18.

Dette er en av flere konserter senteret arrangerer til glede for bydelens seniorer, og er en fortsettelse av den profilen senteret hadde før Bydel Ullern overtok driften av senteret. Den første konserten i år var med Lilleaker Storband, med forrykende storbandmusikk av høy klasse.

Bydelen følger opp

– Jeg er veldig glad for at bydelen følger opp den flotte satsingen på kvalitetskonserter ved senteret, slik de også sa de ville gjøre da de overtok driften av senteret, sier Harald Nesset, som i stor grad er medvirkende til å sette opp programmet for den månedlige fredagskonserten ved Ullern kultursenter, som er lokalisert på Stoppestedet på Lilleaker.

– Du skal lete lenge etter seniorsentere som har så flotte lokaliteter som dette, og som har så flott scene og utstyr som de har her på Stoppestedet, sier Nesset til Akersposten.no.

Allerede fredag 4. mars klokken 18 braker det løs med en spennende konsert med Lilleaker Janitsjar. Det er som vanlig mulighet for å kjøpe en middag ved senteret fra kl 17, og ta med seg kaffen inn til konserten, der det fortsatt er plass rundt bordene i konsertsalen.

Lokale, musikalske krefter

– Jeg håper mange kommer, og vi skal være stolte over, og glade for, at vi har så mange flotte musikalske krefter i bydelen, at vi kan gi bydelens innbyggere konserter fra de forskjellige korps og band av høy kvalitet, sier han.

– Jeg anbefaler alle å ta en tur til stoppestedet nå på fredag fra klokken 17, og nyte en god middag og en flott konsert! Og man MÅ ikke være senior for å få med seg denne herlige fredagskvelden! sier Nesset.

Det skjer på Ullern kultursenter, Stoppestedet Lilleaker altså, fredag 4 mars klokken 18.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse