Han gir deg det aller siste om Røatunnelen

Eirik Lae Solberg, Høyres gruppeleder i bystyret, snakker om Røatunnelen på Røa Vels årsmøte torsdag 27. april. Foto: Hans Kristian Thorbjørnsen

Når Røa Vel inviterer til årsmøte åpent for alle torsdag, kommer Eirik Lae Solberg (H) og gir det siste nytt om Røatunnelen. Han oppfordrer også til å komme med innspill.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.04.2017 kl 15:26

Akersposten
Akersposten Media

RØA: Det rødgrønne byrådet har bedt om en ny utredning av Røatunnelen.

– Derfor er det veldig interessant å få både både spørsmål om, og synspunkter på, hvordan den bør utformes. Det er jo fortsatt ikke avklart hvordan den blir, sier Høyres Eirik Lae Solberg til Akersposten.no. Han møter altså på Røa Vels årsmøte torsdag og skal snakke om status for Røatunnelen.

Lae Solberg er Høyres gruppeleder i bystyret og var den som forhandlet for Høyre da Oslopakke 3 ble behandlet i juni i fjor.

– Jeg skal redegjøre for hvordan planene er i dag, og jeg kommer til å si noe om hvorfor tunnelen var svært viktig i forhandlingene om Oslopakke 3 i fjor, sier Lae Solberg. Han mener at Røatunnelen er et veldig viktig prosjekt for hele Oslo, ikke minst Oslo vest og Bærum.

– Er folk opptatt av Røatunnelen?

– Ja, jeg merker en stor interesse rundt Røatunnel. Mange lurer på om det blir tunnel, og om fremdriften, sier han.

Møte åpent for alle

Årsmøtet i Røa Vel er åpent for alle, også ikke-medlemmer av vellet, informerer vellets leder Anne Bjørnebye Vik.

– Programmet er en orientering om Røa Vel, av meg, før Eirik Lae Solberg slipper til. Etter hans innlegg blir det tid for spørsmål og svar, sier Bjørnebye Vik.

– Til slutt blir det årsmøte for Røa Vel, og de som vil være med er hjertleig velkomne til det. Medlemmer har stemmerett, sier hun.

Årsmøtet er torsdag 27. april klokken 18.30 i Menighetssalen i Røa kirke.

LES OGSÅ: Byrådet sår tvil om Røatunnel

– De som roper høyest om Røatunnel, har tross alt styrt byen i 18 år


Hva gjør at du trives i ditt nabolag?


Brukte 270.000 kroner og mistet alt

Følg Akersposten.no på Facebook

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse