– Gode priser og byens beste vafler!

LOPPIS! Klart for loppemarked på Lilleaker og Skøyen skoler helgen 30. april og 1. mai. Her fra markedet på Lilleaker skole i fjor. Foto: Privat

– Miljøaspektet og gjenbruk viser at loppemarked bidrar til å gi verdi for andre og forhåpendligvis senke vårt totale forbruk. Man kan jo håpe! sier leder for Lilleaker skolekorps, Kristin Svanqvist.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.04.2016 kl 21:34

Akersposten
Akersposten Media

LILLEAKER/SKØYEN: Det er to loppemarkeder denne helgen i vår del av byen, på Lilleaker skole og Skøyen skole. Fra Lilleaker får vi vite at loppemarkedet er viktig for at korpset kan være et tilbud for barn og unge på Lilleaker, som ikke koser så mye, altså holde en lav medlemskontingent.

– Viktig bidrag

– Vi har rykte om å være et trivelig loppemarked, med gode varer og gode priser – og ikke minst byens beste vafler, sier Svanqvist, som sier at de siste årene ser de stadig flere som kommer med lister over klær og utstyr de trenger til familien i det kommende året.

– Vi bidrar til å finne det de trenger og selger varene til bærekraftige priser. Dette er både god økonomi og et svært viktig bidrag for mange mennesker, sier hun til Akersposten.no.

Aktivt korps

Skolekorpset på Lilleaker er et av landets eldste, fra 1909. Korpset deltok nylig i distriktsmesterskapet, der det ble femteplass i andredivisjon.

Korpsleder Svanqvist forteller at det er et meget aktivt korps, som spiller for bydelens barnehager 13. mai, skal spille i barnetoget 17. mai, bidrar på skolens markedsdag 2. juni, spiller på Lilleaker musikkfestival og skal delta i Norgesmesterskapet for skolekorps i juni i Larvik.

Lilleaker skole:
Lørdag 11-16
Søndag 12-16

Skøyen skole:
Lørdag 10-16
Søndag 12-15

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Flere nyheter på Akersposten.no:

Foreldrenes gave til vennskap på Bestum skole

Med hjertet i halsen på skolevei på Vinderen

Gir blanke i russeknuter – ruller heller med foreldrene

Ullerntunet: – Hva var det vi sa?

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse