Frykter avføring ved skolegård og idrettshall

Fredag morgen sto denne bilen, og det bar tydelig preg at her bor det noen. Opptil fire bobiler samtidig står på denne parkeringsplassen, ved Voksen skole og idrettshallen. Et problem som må ordnes opp i, mener driftsansvarlig i Vestre Akers Skiklubb, Frank Aubert. Foto: Privat

– Situasjonen er uholdbar, mener Frank Aubert om bobiler tett inntil skolegård og idrettshall på Voksen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.09.2017 kl 12:53

Akersposten
Akersposten Media

VOKSEN: Inntil Voksen skole og Voksen fleridrettshall blir det stadig vanligere med bobiler. Nylig var det fire bobiler som sto parkert over natten, melder Frank Aubert, som er driftsansvarlig for Vestre Akers Skiklub på Voksen.

– De har begynt å slå seg ned på hallens parkeringsplass, som vi deler med Voksen skole, sier han til Akersposten.

– Vi har tatt dette opp med Bymiljøetaten, som er grunneiere, men uten resultat. Problemet er også meldt inn til Majorstuen politistasjon, men uten synlig virkning.

Aubert opplyser at bobilene står der også i skoletiden, som bilen på bildet, som sto parkert der fredag morgen i 9-tiden. Gjerdet brukes som klesstativ.

– Situasjonen er uholdbar. Disse må jo gjøre fra seg ett eller annet sted, og det kan bare være i busker og kratt – kloss opp i en skole og et idrettsanlegg, sier Aubert. Nå ber han om hjelp fra de rette instanser til å ordne opp.

Ellers må politiet aksjonere, mener Aubert.

LES OGSÅ: LES OGSÅ: På hjemmebane hos baris-kongen Mr. Pimp Lotion

Følg Akersposten.no på Facebook her]Vestre Akers Skiklub – klubben som til slutt fant sin plass

På hjemmebane hos baris-kongen Mr. Pimp Lotion

Følg Akersposten.no på Facebook her

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse