Fotball-ledere advarer også mot ukjent mann

Fotball-ledere i Ready advarer mot ukjent mann som matcher signalementet til han som skal ha forsøkt å lokke med seg en gutt fra Huseby skole på Røa onsdag. Arkivfoto

Mannen som forsøkte å lokke med seg en ung gutt på Røa onsdag, kan også ha blitt observert ved fotballtrening på Gressbanen tidligere denne uken.

Tekst:

Publisert:

Akersposten
Akersposten Media

OSLO VEST: Etter at Elev forsøkt lokket av mann i 50-årene]Akersposten skrev om episoden onsdag ettermiddag, der en gutt ble forsøkt lokket av en mann utenfor Røa Senter, har flere skoler nå advart sine elever og deres foresatte.

Akersposten vet at i hvert fall at ledelsen ved skolene Huseby, Bogstad og Lysejordet har gjort foreldre oppmerksomme på hendelsen.

Også på Gressbanen

Torsdag formiddag får Akersposten opplyst at også foreldre til medlemmer av Ready IL har fått melding, hvor det vises til hendelsen på Røa. I meldingen kommer det frem at denne mannen også kan ha blitt sett på Gressbanen.

– Det gikk ut en melding tidligere i dag fra fotballavdelingen vår. Det gjelder en mann som passer denne beskrivelsen, som ble observert ved Gressbanen tidligere denne uken, sier daglig leder i Ready, Bjørnar B. Øien til Akersposten.

Kjenner de fleste

– Så dere mener det er stor mulighet for at dette kan være samme person?

– Ja, det kan det være. Våre trenere og ledere kjenner stort sett de fleste foreldre og andre ganske godt, og de legger raskt merke til om det er noen som ikke pleier å være der, sier Øien.

LES OGSÅ: Elev forsøkt lokket av mann i 50-årene

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse