Først bil – så trening – nå barneutstyr

Butikksjef Francielle Lubke og nettbutikksjef Rene Natvig ser frem til åpning av Babybanden på Hoff tirsdag, der Opel-butikken til Thrane-Steen holdt til i en årrekke. Foto: Fredrik Eckhoff

Fra suksess med liten butikk i Kristiansand – via suksess på nett – åpner barneutstyrbutikken nå stor butikk i gamle bilbutikklokaler.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.08.2017 kl 15:48

Akersposten
Akersposten Media

HOFF: Når Babybanden åpner sitt flaggskip av en butikk tirsdag ettermiddag, går de egentlig litt mot strømmen.

Bedriften startet nemlig opp som en liten butikk i Kristiansand – i 2013 – og har så langt hatt nettbutikken som sitt største satsingsområde. Dette har imidlertid gått så bra at de nå åpner stort i Oslo vest, nærmere bestemt i Hoffsveien. Lokalene var i flere tiår kjent som Opel-butikken til Thrane-Steen, og de senere årene har det vært treningsstudio her.

Fra tirsdag er det altså småbarnsfamiliene som kommer til å vise størst interesse for disse lokalene, som er på rundt 2200 kvadratmeter.

Realistisk vogntest

Nettbutikksjef René Natvig, som har vært med fra oppstarten i Kristiansand, viser oss rundt. Ved barnevognene har de anlagt en testbane, der potensielle kjøpere kan prøvetrille på ulike underlag. Her er det lagt ulike typer brostein, heller og grus – kunstgress i mer eller mindre ulendt utforming – alt for at kunden kan få teste vognene under mest mulig naturtro forhold.

– Det fins en butikk i Nederland som har samme opplegg, forteller Natvig. – Alle vogner ruller godt på glatte betonggulv, men her kan man virkelig teste dem.

Bilen rett inn – og pappaparkering

Ettersom lokalene var en bilbutikk tidligere, fant man fort ut at det er mulig å kjøre bilen rett inn i butikken. Hvorfor er det viktig, spør du kanskje?

– Har kan man kjøre bilen rett inn og få installert barnestolen riktig. Det er viktig å gjøre det riktig og ikke noe man tuller med, sier Natvig.

Hvis pappa, svigermor – eller mamma – skulle bli litt sliten av handlingen, er det også et hjørne Natvis kaller «pappaparkering». Der er det både sofa og tv-skjerm. Ammerom og stellerom er det også i butikken.

– Kanskje litt Playstation eller Premier League på lørdagene? sier Natvig, som også forteller at det er bygd opp hele 20 små barnerom, som viser ulike møbler.

Man har plass til litt av hvert når man har over 2000 kvadratmeter å boltre seg på. Tirsdag klokken 14 er det åpning av Babybanden i Hoffsveien 10E.

LES OGSÅ: Leketøygigant flytter inn på Lille CC Vest

Milliardbedrift på Ullern får innovasjonsprisen

Nå overvåkes søppelkassen din

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse