Etterlyser innspill om Hovseterløftet

Hovseterløftet har fått en Facebook-side, startet av engasjerte beboere. Skjermdump fra Facebook

Engasjerte Hovseter-beboere samler og deler alt som er relatert til Hovseter og Hovseterløftet på en Facebook-side. De vil gjerne ha flere følgere og flere innspill.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.05.2017 kl 12:29

Akersposten
Akersposten Media

HOVSETER: «Vi er en gruppe unge på Hovseter som har engasjert oss i nærmiljøet på Hovseter. I forbindelse med det kommende Hovseterløftet, har vi opprettet en Facebook-side hvor man kan holde seg oppdatert om hva som skjer,» skriver Hamzah Sajid i en melding til Akersposten.no.

– Her vil det bli lagt ut artikler, informasjon om kommende arrangementer og annen nyttig informasjon som angår nærmiljøet. Alle kan komme med spørsmål og innspill på siden, sier Sajid.

Det er den alltid engasjerte Hovseter-beboeren Fahad Abby som er initiativtakeren til Facebook-gruppen. Abby har engasjert seg sterkt i flere saker de siste årene på Hovseter. Han ble blant annet kjent i februar 2016, fordi han brukte fritiden sin på å lære syriske flyktninger å snakke norsk. Abby hadde blant annet lært en syrisk 14-åring å snakke norsk på 20 dager!

– Uten norsk, ingen integrering, sa Abby den gang til Dagsavisen.

Nå er det altså Hovseterløftet som gjelder, og Facebook-siden deres har i skrivende stund mer enn 300 følgere. De tar gjerne imot flere. Du finner den på Facebook, og navnet er Hovseterløftet.

PS! Husk at Akersposten.no gjerne tar imot debattinnlegg om Hovseter og andre lokale temaer. Send til post@akersposten.no.

LES OGSÅ: Åpner snart på Hovseter torg

– Hovseter må prioriteres

– Nå skal det satses på Hovseter!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse