– Er ikke sikret forsvarlig

SIKRES: I løpet av dagen blir heldigvis denne kummen sikret. Foto: Vidar Bakken

Det tok ikke lang tid før Vann- og avløpsetaten reagerte, da Akersposten varslet om dårlig sikring av farlig kum ved Mærradalsbekken.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.10.2016 kl 17:11

Akersposten
Akersposten Media

MÆRRADALEN: Akersposten skrev i formiddag om en dårlig sikret og dyp kum nede ved Mærradalsbekken, som kunne være farlig for barn. Den var bare sikret med en pall, som var lett å skyve bort.

Les saken her: Elendig sikring av farlig hull i Mærradalen

I likhet med en leser som for noen dager siden varslet Vann- og avløpsetaten om forholdet, gjorde Akersposten det samme i dag. Etaten reagerte positivt etter kort tid.

– Tusen takk for henvendelsen. Vi er veldig glade for at innbyggerne følger med og gir beskjed når de oppdager feil ved våre anlegg. Dette stedet er ikke sikret på en forsvarlig måte, sier Tone Spieler, Kommunikasjonsrådgiver i Vann- og avløpsetaten.

– Vi har gitt beskjed til vår entreprenør som utfører arbeid for oss ved broen over Mærradalsbekken om at kummen ikke er sikret forsvarlig og de skal i løpet av dagen sikre stedet. Vi vil gå igjennom våre prosedyrer slik at liknende hendelser ikke oppstår i fremtiden.

Les også:

Ding, ding, ding... på Abbediengen blir gransket eksternt

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse