– Er det lurt med joggesko på rød løper?

TV-veteran Einar Lunde er klar for Ullern kultursenter.

Det er NRK-veteran Einar Lunde som stiller spørsmålet. Onsdag 6. september blir han å høre på Ullern kultursenter kokken 12.

Tekst:

Publisert:

Akersposten
Akersposten Media

LILLEAKER: – Du har trolig mangt å berette fra dine mange år i NRK, blant annet som korrespondent i Afrika?

– Ja, blant annet et ellevilt møte med Gro Harlem Brundtland og Zimbabwes diktator Robert Mugabe. I tillegg til en kliss naken stortingspolitiker på et direktørkontor i Afrika, sier Lunde.

Onsdag presenterer han en motivasjons- og inspirasjonsforestilling. Den har han kalt «Bli med på dagsrevyoppdrag».

Gi aldri opp

Tilhørerne får bli med Dagsrevyens tidligere ankermann og Afrika-korrespondent på TV-oppdrag - til og med til en krigssone.

– Det høres alvorlig ut.

– Ja, men det hele utvikler seg - for ikke å snakke om innvikler seg - aldeles vanvittig dramatisk og humoristisk.

Fra første stund oppstår det hindre som synes komplett uoverkommelige. Midt oppi all galskapen berører forestillingen verdier som motivasjon, inspirasjon, kreativitet, ha fokus, nettverksbygging, og aldri, aldri gi opp selv om livet står på spill. Og kanskje, og bare kanskje - kan det komme en bonus helt til slutt. Den som overlever underveis – får svaret. Dette er like sprøtt som tittelen – helt ellevilt.

MandagsSTOPPEN

Før Einar Lunde slipper til onsdag, er det på mandag åpent møte i MandagsSTOPPEN.

– Temaet er vern for eldre, sier kulturleder Carina Dybdahl. - Det er fagkonsulent Sissel Barkenæs fra Helseetaten som kommer og skal snakke om vold i nære relasjoner.

Dette er et åpent møte med gratis adgang. Klokken 12 blir det først en faglig innledning etterfulgt av en diskusjon og meningsutveksling.

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse