«Elev forsøkt lokket med av mann i femtiårene»

Ved Røa Senter skal en Huseby-elev ha blitt forsøkt lokket med av en mann onsdag ettermiddag. Arkivfoto

Advarsler gikk ut til elever og foreldre ved skoler rundt Røa onsdag ettermiddag etter at en gutt som går på Huseby skole, skal ha blitt forsøkt lokket med av en mann.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.08.2017 kl 13:54

Akersposten
Akersposten Media

HUSEBY/RØA: Akersposten har fått melding fra foreldre ved både Huseby skole og Bogstad skole, etter at rektorene ved begge skolene onsdag ettermiddag gikk ut med melding om et mulig forsøk på kidnapping på Røa.

– Forsøkt lokket

Det var Huseby-rektor Kathrine Wegge som først skrev denne meldingen til foreldre ved skolen:

«En elev ble forsøkt lokket med av mann i femtiårene, iført mørke klær og (...)caps kl 14 i dag. Episoden skjedde ved Røasenteret. Politi er varslet. Jeg ber foreldre følge godt med. Hilsen Kathrine Wegge, rektor Huseby skole.»

Hjulpet hjem av dame

Litt senere fulgte ledelsen ved Bogstad skole opp med denne meldingen til Bogstad-foreldrene:

«Vi har akkurat mottatt melding fra Huseby skole om at en av deres elever ble stoppet og forsøkt lokket med av en mann cirka kl 14 i dag. Gutten avviste vedkommende, og en voksen dame kom og hjalp ham og fulgte han hjem. Dette skjedde rett ved Røasenteret. Politiet er på saken. Det kan være lurt å jevnlig snakke om hvordan barna skal forholde seg når fremmede forsøker å lokke dem med seg. Mvh ledelsen på Bogstad skole.»

Mor ber hjelpsom dame ta kontant med politiet

Akersposten har torsdag morgen vært i kontakt med gutttens mor, som ber damen som hjalp sønnen hennes, ta kontakt med politiet for å gi et ytterligere signalement av mannnen.

LES OGSÅ:
Nå overvåkes søppelkassen din

– Hold ungdommene unna denne festen

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse