Elendig sikring av farlig hull i Mærradalen

ET LITE DYTT: Mer skulle ikke til før dette store hullet åpenbarte seg ved stien ned fra Porfyrveien. Hullet var dekket av pallen da vi kom til stedet. Foto: Vidar bakken

Et lite dytt på pallen, og et livsfarlig hull for barn åpenbarer seg.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.10.2016 kl 13:11

Akersposten
Akersposten Media
Se bildet større

LETT Å KOMME TIL: Pallen og hullet ses bak flyttbare gjerder eller man kan gå rundt. Foto: Vidar Bakken

MÆRRADALEN: En leser gjorde oss oppmerksom på dårlig sikring av et hull ved Mærradalsbekken. Han hadde sendt bilde til Vann- og avløpsetaten og gjort oppmerksom på forholdet. Han regnet med at etaten ville reagere.

Flere meter dyp

Fire dager senere fikk Akersposten vite at det store hullet som kun var sikret med en pall over hullet, fremdeles ikke var gjort noe med. Akersposten dro for å sjekke ved stien ned fra Porfyrveien.

Et midlertidig gjerde markerte rundt deler av pallen og hullet, som lett kunne flyttes på, eller man kunne bare gå rundt gjerdet på nedsiden. Med et enkelt dytt skjøv vi pallen til side, og et stort hull åpenbarte seg, med en dybde på 2,5 til 3 meter. Der fosset det illeluktende vann gjennom. Dette er ikke en lekeplass for nysgjerrige barn, som i verste fall kan gå på hodet ned i hullet.

Se bildet større

IKKE FALL NEDI: Vannet fosset under oss og et fall på 2,5 til 3 meter for et barn kan være svært farlig. Foto: Vidar Bakken

Vi passet på å legge pallen på plass og var oppmerksom på at det ikke var barn i nærheten, som kunne få dårlige, nysgjerrige tanker om hva som befant seg nede i bakken. Hullet må sikres på en bedre måte. Akersposten har sendt bilder og varslet Vann- og avløpsetaten.

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse