ANNONSE
Annonse

– Ekte folk, ekte trening, ekte glede!

Drømmen ble «unnfanget» på New Zealand for noen år siden. Nå har de flyttet inn i den tidligere Statnett-kantinen på Montebello med treningssenter.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 07.12.2017 kl 11:10

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

MONTEBELLO: Det er bare noen uker siden Oslo vests første crossfit-senter åpnet. Daniel Hallanger, Dorothee Witte og Benedikte Johnsen står bak senteret, som de har kalt Monolitten CrossFit. De tre fant altså både hverandre og lidenskapen for treningsformen crossfit på New Zealand.

(Saken fortsetter under bildet.)

Daniel Hallanger og Benedikte Johnsen, to av gründerne bak Monolitten CrossFit på Montebello. Foto: Privat

Fant hverandre igjen i oslo

– Vi endte opp med å bli medlemmer av det samme crossfit-senteret der nede og fant fort ut at vi hadde de samme verdiene rundt langsiktig helse og trening, og ikke minst hvilken positiv effekt det har på mennesker på forskjellige stadier i livet, sier Benedikte Johnsen til Akersposten.

– Vi var overbeviste om at denne påvirkningen gikk mye lengre enn bare hva gjelder det fysiske, og vi så at funksjonell trening gjorde folk til bedre ektefeller, bedre foreldre, bedre venner og bedre folk i deres omgangskretser generelt. Det ga disse menneskene en følelse av å være en del av noe større, sier hun.

(Saken fortsetter under bildet.)

På trening!

Hallanger og Witte har blant annet drevet et crossfit-senter på Nøtterøy de siste par årene, og da alle tre nå var tilbake i Norge og Oslo, bestemte de seg for å finne på noe sammen.

– Ekte glede

– Vårt mål er å hjelpe folk til å bli bedre versjoner av seg selv, sier Johnsen, som mener at treningsformen hjelper alle, fra hverdagshelten, til idrettsutøveren, til besteforeldre.

– Vår mission statement er: Ekte folk – ekte trening – ekte glede.

Mindre grupper

– Hva skiller crossfit fra andre treningssentre?

– Vi har et stort fokus på å ha små klasser, slik at vi sikrer at hvert eneste medlem får en god opplevelse med ærlig og god feedback. Dette inkluderer selvsagt oppfølging underveis i deres treningsreise, sier hun. – Vi ønsker å fremme og oppfordre til en sunn livsstil, og vi jobber hardt for å gi kunnskap og verdi hvor enn vi kan. Vi coacher med hjertet og vi ser verdien i «communityet», som oppstår i boksen – i CrossFit kaller vi gymmet for en boks – noe vi vil fostre og verne om.

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse