Droppet å taue varebilen – så måtte søppelbilen gi opp

Avfallshenterne måtte gi opp på grunn av lastebilen som står stadig lenger unna snøkanten... Men lastebilen blir ikke fjernet. Foto: Privat

Når vinteren og snøfonnene endelig er i ferd med å vike for vår og varmegrader, blir langtidsparkerte biler stående litt feil til. Som denne varebilen, som sperrer for det meste av større biler i veien.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.04.2018 kl 18:39

Akersposten
Akersposten Media

RØA: «Kanskje dere kan hjelpe oss?» skriver en beboer i Røa terrasse i en e-post til Akersposten onsdag ettermiddag. Han kunne i dag observere hvordan denne bilen fra Renovasjonsetaten måtte rygge og kjøre en annen vei, fordi det var umulig å passere denne store varebilen.

Kom, så og gikk

Når snøfonnene nå er i ferd med å bli borte, er det en del biler som viser seg å stå parkert ganske langt ut i veien, som denne polske varebilen, som skal ha stått slik i rundt tre uker.

– Ingen større biler kommer forbi. Parkeringen har også ført til store problemer for vanlige biler, med mye rygging som resultat, sier Røa terrasse-beboeren til Akersposten.

Han forteller at kommunens vaktsentral for feilparkering flere ganger er kontaktet for å få fjernet varebilen.

– I dag tidlig (onsdag red.anm.) sendte de en bil med to betjenter, som så på bilen. Men de fortalte at de ikke kunne få den tauet bort uten at de selv sto der og kunne dokumentere med bilder at en stor bil, f.eks søppelbilen, ikke kunne passere, sier han. – Noe senere i dag kom faktisk søppelbilen. Og den kom ikke forbi!

Mannen forteller at han da ringte til Vaktsentralen.

– Men de krevde at søppelbilen eventuelt ventet til de selv fikk rykket ut. Avfallshenterne var jo selvfølgelig ikke interessert i å vente, så de rygget ut igjen. Resultatet er at den polske varebilen sannsynligvis kommer til å bli stående, sier han.

Veiarbeid i naboveier

Røa-mannen forteller også at det i dag er satt ut skilter som varsler veiarbeid – kanskje fordi Akersposten tirsdag skrev om bilisten som satt seg fast i isete spor i Ekraveien.

– Slike skilt er ikke satt opp i Røa terrasse. Kanskje det er en sammenheng her, at kommunen har sett at Røa terrasse er sperret pga den polske bilen, og ikke har tenkt å rydde her av den grunn? undrer han.

LES OGSÅ: Bom fast i isete spor midt i veien

Tror savnet Ullern-jente er i Sverige

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse