ANNONSE
Annonse

Dropper denne – nå satser Ullern digitalt

Det er slutt på brosjyrer med kommunale nyheter fra Bydel Ullern i postkassene. Nå satser bydelen på digitalt nyhetsbrev, og det blir minst fire brev årlig.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 04.04.2018 kl 15:50

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

BYDEL ULLERN: – Vi har tidligere sendt ut nyhetsbrev til innbyggerne i Ullern via posten fire ganger årlig. Nå er det slutt på papirversjon, sier bydelsdirektør Marie Anbjørg Joten til Akersposten.

Digital trend

En viktig årsak til omleggingen er at stadig flere ønsker å motta nyhetsbrev digitalt.

– I en undersøkelse som ble gjennomført i bydelen av Opinion i mai i fjor, sa 40 prosent av de spurte at de er interessert i å motta nyhetsbrev elektronisk. Interessen for å motta nyhetsbrev i posten er lavere, sier Joten.

– Med nyhetsbrevet som sendes ut før påske, svarer vi på folks forventinger om at de ønsker å motta nyhetsbrev fra oss digitalt. Det er også et miljøtiltak å kutte ned på papirbruken i bydelen. I tillegg til å slippe kostnader knyttet til trykk og utsending.

Innholdet

I nyhetsbrevet vil det være saker fra tjenestestedene og viktige vedtak i bydelsutvaglet, som innbyggerne har nytte og interesse av å vite om. Det kan også være saker om hva som skjer av aktiviteter i regi av bydelen, men også Oslo kommune.

Artiklene som ligger i nyhetsbrevet, er samlet på en ny nettside. www.bydelullern.no.

Saken fortsetter under bildet.

Bydelsdirektør Marie Anbjørg Joten (t.h.), SaLTo-koordinator Sara K. Adolphson (i midten) og seniorveileder Mari K. Bilben oppfordrer deg til å legge inn epostadressen din slik at du får nyhetsbrev fra Bydel Ullern. Foto: Bydel Ullern

Fast tema i nyhetsbrevene er ledere skrevet av bydelsdirektør Marie Anbjørg Joten og bydelsutvalgsleder Carl Oscar Pedersen (H).

Bydelsdirektøren sier at de er klar over at ikke alle bydelens innbyggere er på digitale plattformer.

– Vi håper at folk deler informasjon med hverandre, også muntlig, sier hun.

Slik finner du nyhetsbrevet

For å få tilgang til nyhetsbrevet må innbyggerne melde seg på med e-postadresse. Målet er at 6000 har registrert seg innen 2018 er omme.

Nyhetsbrevet er én av flere måter bydelen ivaretar ansvaret for å informere innbyggerne om tjenester, tilbud og andre aktiviteter, ifølge Joten.

– Vi har også informasjon om tjenestetilbud på nettsidene til www.oslo.kommune.no, og en aktiv Facebook-side, @BydelUllern. Seniorsentrene sender ut aktivitetsprogram til de som er over 60 år i posten, og vi har fast informasjonsplass på Akerspostens nettside hvor det produseres saker jevnlig, sier hun.

Ønsker du å motta nyhetsbrevet på e-post? Klikk her!

SE VIDEO: Bydelsdirektør Marie Anbjørg Joten: – Nå er vi i gang med digitalt nyhetsbrev

Ullern satser digitalt.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse