Drømmer du om å synge med Anita og Rein?

Anita Skorgan og Rein Alexander søker etter et sangtalent som vil synge med dem i Ullern kirke 12. desember.

Hvis du kommer fra Ullern-området, har du muligheten til det. I hvert fall hvis du er mellom 7 og 12 og kommer deg gjennom nåløyet!

Tekst:

Publisert:

Akersposten
Akersposten Media

ULLERN: I perioden 26. november til 22. desember reiser «Deilig Er Jorden» fra Asker til Ålesund med konserter i blant annet Lillehammer, Trondheim og Molde på veien. På årets julekonsertturné kommer Anita Skorgan og Rein Alexander til Ullern kirke tirsdag 12. desember.

Søker lokalt sangtalent

«I år som i fjor ønsker artistene og fremme unge lokale talenter på konsertene,» står det i en pressemelding.

Julen 2017 inviterte de med seg blant annet 11 år gamle Alicia Løken som rørte Rein til tårer og som fikk nesten en halv million visninger på sosiale medier.

«For Rein og Anita er det viktig å involvere publikum underveis i prosessen, og de har blant annet stilt fansen spørsmål på Facebook om innspill til årets repertoar,» står det i pressemeldingen.

Rein Alexander har turnert med julekonserter siden 2004 og sammen med Anita Skorgan som var med på å starte denne tradisjonen for snart tretti år siden og som ikke ufortjent blir kalt «julekonsertenes mor», så er det duket for en meget stemningsfull og tradisjonsrik julekonsert.

Slik prøver du deg

For å delta i konkurransen om å få synge i Ullern kirke 12. desember, må de unge sende inn en enkel mobilvideo til post@aretsjulekonsert.no . Fristen er 5. november.

LES OGSÅ: På hjemmebane hos baris-kongen Mr. Pimp Lotion

Følg Akersposten.no på Facebook her

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse