Doblet omsetningen første året

FEIRET: Caroline Strutz Grimstad og Lasse Grimstad er det kanskje noen som kjenner igjen som tidligere vaktmesterpar i Readyhuset. Det siste året har de drevet Rema 1000 i Stasjonsveien. I helgen feiret de med kundene. Foto: Privat

Det tidligere vaktmesterparet fra Readyhuset holder stadig til i Stasjonsveien. I helgen feiret de at de har drevet Rema 1000 på Holmen i ett år.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.03.2016 kl 20:08

Akersposten
Akersposten Media

http://akersposten.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=29HOLMEN: – Vi har over doblet Rimis omsetning og blitt utrolig godt tatt i mot av kundene våre, sier kjøpmann Caroline Strutz Grimstad, som sammen med mannen sin, Lasse Grimstad, overtok butikken på i Stasjonsveien på Holmen da butikken ble Rema 1000 for et år siden.

I helgen var det marsipankake til kundene, smaksprøver, ekstra gode priser og trekning av fine premier, ifølge jubilantene.

Se bildet større

FEST: Når det er fest, må det være kake. Foto: Privat

Selv er hun vokst opp på Ullern, og de to bodde i fire år i Stasjonsveien da de var vaktmestere i Readyhuset på starten av 2000-tallet.

– Da ble vi veldig godt kjent i nabolaget. Det var en drøm å komme tilbake for å drive butikk her. Vi føler oss hjemme og trives svært godt, sier hun til Akersposten.no.

– Nå gleder vi oss til fortsettelsen og jobber hver dag for at kundene skal få den beste handleopplevelse, sier Strutz Grimstad og minner kundene om at butikken er å finne på Facebook, som "Rema 1000 Stasjonsveien".

PS! Til alle lokale næringsdrivende i Akerspostens område: Send oss gjerne små eller store nyheter på epost, tips@akersposten.no, aller helst med bilde til. Kanskje lager vi en sak på din bedrift!

Flere nyheter på Akersposten.no:
Huset med Kirkenær ballettskole skal selges

– Jeg ble overrasket da det dukket opp et mord

KOMMENTAR: "Blokker for enhver pris?"

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse