Derfor var det trafikkaos på Voksen onsdag

KAOS: I Ankerveien rev en kranbil ned både ledninger og en stolpe, rett før ettermiddagsrushet onsdag. Dette skapte mange forsinkede mennesker hjem til middag! Foto: Lars Asbjørn Hanssen

Mange fikk seg en god del ekstra ventetid i ettermiddagsrushet rundt Ankerveien på Voksen onsdag. En uheldig kranbilfører var årsaken til køene.

Tekst:

Publisert:

Akersposten
Akersposten Media

VOKSEN: En Akersposten-leser, Erik Saarem, forteller at trafikken ble stående i lengre tid, blant annet fra Arnebråtveien, forbi Rema 1000 mot Ankerveien på Voksen.

– Kaos

– I veikanten i Ankerveien sto en politibil med blålysene på, uten av det var noe annet å se. Trafikken fra Arnebråtveien ble stående i lengere tid, med de problemer dette skapte for inn- og utkjøring til Rema og til og fra Voksen skole. Køen bygget seg opp til den grad at biler i midt i køen i Arnebråtveien snudde, noe som skapte ytterligere kaos, skriver Saarem til oss i en epost.

BU-leder Hanssen så det

En annen av våre lesere, bydelsutvalgsleder Lars Asbjørn Hanssen, var tydeligvis et annet sted i det samme trafikkaoset, og han fikk med seg hva som hadde skjedd:

– En kranbil rev med seg ledninger og stolpe og skapte trafikkproblemer onsdag ettermiddag, skriver bydelsutvalgsleder Lars Asbjørn Hanssen til Akersposten.no. Han tok også noen bilder.

– I løpet av tre timer hadde de ordnet opp med my stolpe mm. Imponerende! skriver Hanssen.

NB! Opplever du noe spesielt i ditt nærområde, si i fra til oss – og send bilder!

LES OGSÅ:
Pågrepet for voldtekt av russejente på Tryvann

– Jeg skal ikke ut i skogen med en gutt!

De gir blanke i russeknutene og ruller heller med foreldrene

Slik slår du et slag for Røarevyen 2016

10-etasjers blokker langs Mærradalen

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse