Derfor var det trafikkaos på Voksen onsdag

Derfor var det trafikkaos på Voksen onsdag

KAOS: I Ankerveien rev en kranbil ned både ledninger og en stolpe, rett før ettermiddagsrushet onsdag. Dette skapte mange forsinkede mennesker hjem til middag! Foto: Lars Asbjørn Hanssen

Mange fikk seg en god del ekstra ventetid i ettermiddagsrushet rundt Ankerveien på Voksen onsdag. En uheldig kranbilfører var årsaken til køene.

VOKSEN: En Akersposten-leser, Erik Saarem, forteller at trafikken ble stående i lengre tid, blant annet fra Arnebråtveien, forbi Rema 1000 mot Ankerveien på Voksen.

– Kaos

– I veikanten i Ankerveien sto en politibil med blålysene på, uten av det var noe annet å se. Trafikken fra Arnebråtveien ble stående i lengere tid, med de problemer dette skapte for inn- og utkjøring til Rema og til og fra Voksen skole. Køen bygget seg opp til den grad at biler i midt i køen i Arnebråtveien snudde, noe som skapte ytterligere kaos, skriver Saarem til oss i en epost.

BU-leder Hanssen så det

En annen av våre lesere, bydelsutvalgsleder Lars Asbjørn Hanssen, var tydeligvis et annet sted i det samme trafikkaoset, og han fikk med seg hva som hadde skjedd:

– En kranbil rev med seg ledninger og stolpe og skapte trafikkproblemer onsdag ettermiddag, skriver bydelsutvalgsleder Lars Asbjørn Hanssen til Akersposten.no. Han tok også noen bilder.

– I løpet av tre timer hadde de ordnet opp med my stolpe mm. Imponerende! skriver Hanssen.


NB! Opplever du noe spesielt i ditt nærområde, si i fra til oss – og send bilder!

LES OGSÅ:
Pågrepet for voldtekt av russejente på Tryvann

– Jeg skal ikke ut i skogen med en gutt!

De gir blanke i russeknutene og ruller heller med foreldrene

Slik slår du et slag for Røarevyen 2016

10-etasjers blokker langs Mærradalen


Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!


Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Nøkkelord

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!