Denne suksessen er blitt en tradisjon

Stolpene settes ut i disse dager, som her, stolpe nummer 43 (t.v). Foto: Stolpejakten

Heming Orientering og bydelen håper mange finner gleden av å oppdage nærmiljøet. 22. mai er det klart for den stadig mer populære Stolpejakten i Vestre Aker!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.05.2018 kl 11:52

Akersposten
Akersposten Media

VESTRE AKER: Det blir stolpejakten i år også. På tredje året samarbeider Heming Orientering og Bydel Vestre Aker med ett mål for øyet: Å få flere til å gå, løpe, sykle eller rusle på turer i bydelen.

Det skriver de i en e-post til Akersposten.

Målgruppen for Stolpejakten er hele befolkningen i Bydel Vestre Aker – alle som ønsker å gjøre seg bedre kjent i bydelen, og som ønsker å være i aktivitet på en morsom måte. Det er tredje året på rad de to går sammen om å tilby denne aktiviteten, som er helt gratis å være med på.

Last ned applikasjon på mobilen, eller registrer deg på PC! Konkurrer med skoleklasser, barnehager, bestemor, kollegaer, familier, eller venner.

Økte andre året

2016 var det første året med stolpejakt i Bydel Vestre Aker. Fra sesongen 2016 til 2017 deltok rundt 30 prosent flere på stolpejakten, og det i alle aldre, ifølge arrangøren.

Nå håper bydelen og Heming at enda flere få øynene opp for Stolpejakten, og hvor morsomt det er å oppdage nye steder i lokalmiljøet alene eller sammen med andre.

Dette er Stolpejakten:

Stolpejakten går ut på å finne stolper sentralt plassert i bydelen. Stolpene plasseres ved grøntområder, ved historiske holdepunkter, og ved skoler, barnehager, og andre torg og møteplasser. Stolpene må registreres digitalt på PC, eller ved å laste ned en applikasjon på mobilen, slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med.

Forskjellen fra tidligere er at det ikke er trykte kart tilgjengelig. Last ned applikasjonen Stolpejakten, som er gratis på smarttelefonen.

Det blir imidlertid også mulig å jakte stolper selv om du ikke ønsker å bruke app og telefon. Du kan da skrive ned QR-koden som du finner på stolpene, og registrere koden på Stolpejakten.no.

Du kan også følge Stolpejakten i Vestre Aker på Facebook. Her legges det ut informasjon om status, arrangement, og om manglende/ødelagte stolper.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse