ANNONSE
Annonse

- CC Vest må vise samfunnsansvar

VIL HA PLASSEN: Margrethe Geelmuyden og Carl Oscar Pedersen oppfordrer senterledelsen til å vise samfunnsansvar. Foto: Vidar Bakken

CC Vest viser mangel på samfunnsansvar når de ikke gir plass til de politiske partiene oppunder stortingsvalget, mener politikere. Nå har senterledelsen på CC Vest snudd.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 07.08.2017 kl 15:31

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

CC VEST: Partiene fikk kun tillatelse til å stå på plassen foran hovedinngangen to lørdager, sist lørdag og førstkommende lørdag.

Viktigste møteplass

– Det er jo trist når selve valgkampen på mange måter starter etter skolestart. Vi hadde gledet oss til å møte alle de hyggelige folkene som besøker CC Vest. Valgkamp handler om å komme ut blant folk og snakke med dem for å finne ut hva folk er opptatt av. CC Vest er ikke et hvilket som helst kjøpesenter langs motorveien. Det er den viktigste møteplassen for dem som bor i bydelen, sier leder av Ullern Venstre og representant i bydelsutvalget, Margrethe Geelmuyden.

Tradisjon siden 1989

– CC Vest er et blitt et «bygdesentrum» og helt siden 1989 har det vært tradisjon at partiene har fått benytte plassen på lørdagene inn mot valget. For meg handler det om å vise samfunnsansvar. Senterledelsen burde egentlig være stolte av at vi velger CC Vest som en hovedarena for valgkampen i bydelen og vi skaper da også mye liv og hygge rundt oss, sier bystyrerepresentant og leder av bydelsutvalget, Carl Oscar Pedersen (H).

Andre kampanjer

Senterleder Kine Refsdal viser til at partiene har fått to lørdager, men at det ikke var plass til partiene lørdagene inn mot valget. Hun har vært i stillingen i cirka ett år og er ikke godt kjent med tradisjonen at partiene har benyttet plassen foran hovedinngangen disse lørdagene.

– Grunnen til at vi ikke har funnet plass til partiene, er at det skal foregå andre kampanjer på denne plassen. Vi er blant annet nødt til å vie oppmerksomhet til CC Vests egne aktiviteter. CC Vest skal blant annet få et nytt parkeringssystem og nytt kjøremønster som vi skal orientere om. Dette må vi ha fokus på. Jeg synes det er trist å høre at partiene mener vi ikke viser samfunnsansvar. Jeg kan ikke love noe, men jeg vil se om det er mulig å få til flere anledninger partiene kan benytte plassen, sier Refsdal.

To nye lørdager

Ikke lenge etterpå etter ringer Refsdal opp igjen.

– Vi har fått avlysning av kampanjer og kan frigjøre to lørdager nær valget. Det dreier seg om lørdag 26. augut og lørdag 9. september. Nå kan partiene bare ta kontakt med oss, sier en glad senterleder.

– Det er flott og veldig hyggelig av senterleder, sier Margrethe Geelmuyden da hun får nyheten.

– Det er jo kjempebra. Da tar de samfunnsansvar, sier Carl Oscar Pedersen.

FLOTT AV SENTERLEDER: Margrethe Geelmuyden og Carl Oscar Pedersen hyller senterleder for at partiene har fått to nye lørdager inn mot valgkampen. Foto: Vidar Bakken

Akersposten vil komme tilbake til den nye parkeringsordningen på CC Vest, som blant annet vil innebære at man ikke lenger trenger å bruke parkeringsautomater.

Les også:

«Når rottene ankommer til kvelden, blir det en riktig festaften»

Dette drikker vestkantfolk

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse