CC Vest-ansatte røykskadd i garasjebrann

Tre ansatte ved CC Vest måtte en tur i ambulansen etter å ha fått i seg røyk mens de forsøkte å slukke brannen i en bil i garasjen på senteret mandag morgen. Foto: Reidar Martisen

Bilbrann på CC Vest førte til evakuering mandag morgen. Tre ansatte ved senteret er røydskadd.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.02.2017 kl 11:58

Akersposten
Akersposten Media
Se bildet større

Tre ansatte ved CC Vest måtte en tur i ambulansen etter å ha fått i seg røyk mens de forsøkte å slukke brannen i en bil i garasjen på senteret mandag morgen. Arkivfoto

LILLEAKER: Rundt klokken 9.30 begynte det å brenne i en bil i garasjeanlegget til CC Vest på Lilleaker, altså omtrent en halvtime etter at senteret åpnet mandag morgen. Nødetatene rykket ut, og politiet meldte om at «brannvesenet jobber med å slukke bilbrannen, det er en del røyk i garasjeanlegget under CCVest. Skal ikke være spredningsfare».

Se bildet større

Senterleder Kine Refsdal

Klokken 9.45 melder politiet så at noen av byggene ved CC Vest er evakuert. Det er ikke meldt om personer som er eksponert for røyken, men når vi snakker med senterleder Kine Refsdal like før klokken 10, viser det seg at hun sitter i ambulanse sammen med to andre ansatte ved CC Vest.

– Vi har fått i oss litt for mye røyk mens vi prøvde å slukke brannen, sier Refsdal, som også forteller at de ikke fikk slukket bilbrannen.

Les også:
Tre til 16 etasjer på "nye" Montebello


Stor oppslutning rundt "Stopp raseringen av Smestad"

Lena fra Holmenkollen er tidenes største norske gullvinner

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse