Brann på Øvre Silkestrå

OVERTENT: Leiligheten i 3. etasje ble overtent i natt og beboere i samme og tilliggende gård måtte evakueres. Foto: Privat

Full overtenning ble det meldt om på Øvre Silkestrå på Skøyen natt til nyttårsaften. Beboere i to boligblokker måtte evakueres.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.12.2016 kl 08:22

Akersposten
Akersposten Media
Se bildet større

Mer enn 15 personer måtte evakueres da det ble store brannskader på minst én leilighet på Øvre Silkestrå natt til nyttårsaften. Illustrasjonsfoto

SKØYEN: I Skøyenveien 75 på Øvre Silkestrå brøt det ut brann på kjøkkenet i en leilighet rundt klokken tre natt til nyttårsaften. Alle beboere i blokken, i tillegg til seks personer i naboblokken, Skøyenveien 77, måtte evakueres, ifølge politiet.

Det var meldt om full overtenning da nødetatene rykket ut til Øvre Silkestrå, og det tok nærmere en halvtime før Brann- og redningsetaten (OBRE) kunne konstatere at de hadde fått slukket brannen.

«Vi kontrollerer loft grunnet noe røykspredning der,» meldte OBRE like etterpå, og politiet kan bekrefte overfor Akersposten.no at både leiligheten som ble brannskadd og loftsleiligheten er ubeboelig etterpå.

Ingen ble skadd i brannen.

LES OGSÅ: Brann i Ullern allé

Usikker fremtid for lokalbutikken

Les også:

Planlegger 167 boliger her

– Tenk om jeg hadde fått hjerteinfarktet et annet sted

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse