Bilvask-kunder i vest bidro til millionbeløp til kreftsaken

Bilvask-kunder i vest bidro til millionbeløp til kreftsaken

Cirkle K på Smestad var stasjonen som hadde tredje høyest bidrag til aksjonen. Foto: Fredrik Eckhoff

Bilvask-kunder i Oslo vest vasket bilen sin så mye i oktober at det ble en real sum til kampen mot kreft.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.11.2016 kl 15:05

OSLO VEST: I hele oktober vasket bileiere i Oslo inn over 260.000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. Circle K Økern var den stasjonen som samlet inn aller mest penger, men bak Økern fulgte stasjonene i vår del av byen på rekke og rad. Dette melder det oppdragsbaserte nyhetsbyrået Pressenytt.

Cirkle K på Skøyen (29.950 kroner), Smestad (26.250) og Bogstad (22.950) lå alle inne på topp fem, og med Lilleaker-filialen også medregnet, samlet bilvaskende Cirkle K-kunde inn hele 91.550 kroner til en viktig sak. Vi kan vel bare slå fast at bileiere i vest vasker bilene sine relativt ofte.

Tilsammen ga aksjonen bare i Oslo 260.000 kroner til kreftsaken, og på landsbasis ble tallet 3,4 millioner kroner. I tillegg solgte stasjonene blant annet kaffe og reflekser til inntekt for aksjonen, noe som gjorde at det totale beløpet kom opp i over 4,6 millioner kroner. En sjekk på dette beløpet ble fredag overrakt generalsekretær Anne Lise Ryel i Kreftforeningen.

– Kreftsaken føles veldig nær for mange av oss. Og stasjonene har bidratt med stor kreativitet. Rosalakkerte biler, rosa belysning og rosa bh-er hengende på snor er bare noen av tiltakene vi har sett i år. Samtidig vil vi takke alle kundene våre for en fantastisk oppslutning og giverglede også i år, sier Anders Hagen, kategorisjef for bilvask i Circle K Norge AS.


Flere nyheter på Akersposten.no:

Røarevyen sparker der andre står stille

Kvinne til sykehus etter påkjørsel i Røakrysset

Får ikke bygge disse husene på Røa

300 kvadrat for 30 millioner i Bydel Ullern

"Ding, ding, ding" på Abbediengen blir gransket

Ullern midtbanejuvel prøvespiller for europeisk storklubb

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!