Bestumkilens styggeste bygg blir opprustet i juli

I MANGE ÅR: Slik har bygget fremstått de siste årene uten at noen har gjort noe med det. Foto: Vidar Bakken

Etter at Akersposten gjentatte ganger har lurt på hvorfor ingen tar ansvar for å få gjort noe med bygget ved inngangen til Sjølyst Marina, skjer det tilsynelatende noe.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.07.2016 kl 15:14

Akersposten
Akersposten Media

BESTUMKILEN: I april tok Akersposten igjen kontakt med Bymiljøetaten, som er utleier for Oslo kommune. Av etaten fikk vi vite at bygget nå hadde fått ny leietaker, Sjølyst/Karenslyst båtopplagsforening. Nå var det båtopplagsforeningen som hadde ansvaret for oppussing av bygget. Deretter var Bymiljøetaten i kontakt med båtopplagsforeningen for å høre hvor langt de var kommet i prosessen. Tilbakemeldingen var at arbeidet var bestilt.

Les også: Like ille to år etter

Se bildet større

MØTER TURISTENE: Første møte med Bestumkilen for turister med bobiler, er dette ved siden av inngangen. Foto: Vidar Bakken

Siden har tiden gått. Vi tok kontakt med Bjørn Bakke i Sjølyst/Karenslyst båtopplagsforening for å høre hvorfor det fremdeles ikke var gjort noe på stedet.

- Nå er det startet med skrapearbeider på forsiden. Det er en del arbeid som skal gjøres, blant annet må det nok skiftes noen bord. Samtidig vil vi fullføre gjerdet inn mot bygget, slik at det ikke lar seg gjøre å ta seg inn på siden. Da hindrer vi videre tagging av bygningen, sier Bakke, som garanterer for at arbeidet står ferdig i løpet av juli.

Les også:

Skøyen i uforutsigbar støpeskje

Elveli gård får ikke ridehall

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse