– Berusede folk til sjenanse

En politimann ble slått i magen i Slemdalsveien, og politiet melder om mange mennesker i overkant festlig humør på vei fra skifest i Holmenkollen lørdag ettermiddag og kveld.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.03.2017 kl 15:44

Akersposten
Akersposten Media

HOLMENKOLLEN/MAJORSTUEN: Tusenvis av sportsglade mennesker har vært på vei fra skifest i Holmenkollen etter femmil, kombinertrenn og lagkonkurranse i hopp. For en del har festen inkludert litt ekstra godt i sekken – eller det har vært servert på stedet – for politiet varsler tidlig lørdag kveld at det er meldt om mange berusede mennesker på vei ned fra Kollen.

« Vært veldig mye folk i Holmenkollen i godværet i dag. Nå er mange på vei nedover mot byen. Vært noen meldinger om berusede folk til sjenanse,» skrev politiet på Twitter rundt klokken 17, og like etterpå meldtes det at det var mye folk på Midtstuen stasjon, og både politi og vektere bisto.

Vold mot politimann

Like etter klokken 18 får politiet melding om problemer hos en taxisjåfør ved taxiholdeplassen i Slemdalsveien, rett ved Majorstuen stasjon.

«Majorstua: Beruset mann (23) pågrepet etter å ha slått en politimann i magen etter at han hadde kranglet med en taxisjåfør forut,» skrev politiet.

– Vår innsatsleder måtte hjelpe en taxisjåfør. Passasjeren ble atal og valgte å slå politimannen i magen,» sier operasjonsleder hos politiet til Akersposten.no. Han forteller også at det har vært mye folk på vei fra Holmenkollen, og en del har drukket. Han kan imidlertid ikke si noe om denne personen har festet til verdenscup på ski, eller om han har inntatt alkoholen noe annet sted.

– Til å være tidlig på lørdag kveld, er det ganske mye å gjøre nå, sier han.

Les også:

Etter skrekkfallet: - Jeg var ganske heldig


Slutt på Kirkenær ballettskole i 2017


- Hovseter må prioriteres


Stor boligutvikler kjøper opp ved Røakrysset

Følg oss på Facebook

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse