Åpner sitt grønne univers

Voksenenga nærmiljøhage har gjennomgått en forvandling siden den kalde starten i våres. Nå er det grønt og flott, og lørdag er det åpen dag. Foto: Fredrik Eckhoff

Er du nysgjerrig på hva sommer, sol, regn og en masse iherdig innsats har gjort for Voksenenga nærmiljøhage? Det kan du finne ut på nært hold lørdag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.08.2017 kl 13:19

Akersposten
Akersposten Media
Se bildet større

Voksenenga nærmiljøhage.

VOKSEN: I løpet av et par måneder har den nyetablerte parsellhagen ved Voksen kirke blitt både frodig og fargerik. Mange har stått på både sent og tidlig, og som et resultat av samarbeid og fellesskap er Voksenenga nærmiljøhage blitt akkurat det som var drømmen, en grønn, levende og inkluderende møteplass og parsellhage for befolkningen i Vestre Aker.

Byråden kommer

Lørdag 19. august inviteres det til Åpen hage, mellom klokken 12 og 15. Det blir hagevandring, dyrkekurs, smaksprøver og aktiviteter for barna. Grønnsakssuppe med svært kortreiste råvarer og pizza fra egen ovn tilbys også, til en billig penge.

Alle nysgjerrige er invitert, og miljøbyråd Lan Marie Berg vil være på plass for å foreta den offisielle åpningen av hagen. Dette skjer mellom klokken 12 og 12.30.

– Fantastisk oppslutning

– Oppslutningen rundt prosjektet er fantastisk, skrives det i en pressemelding til Akerspostne.

Nærmiljøhagen byr også aktiviteter som skolehage, sommerjobb for ungdom, sommerferieklubb, grønn glede med mer.

Kom og se, feire med oss! er oppfordringen. Voksenenga nærmiljøhage finner du på området bak Voksen kirke. Området ligger på høyde med kirken, og langs turveien i Hovseterdalen, som går mellom Bogstad og Hovseter.

LES OGSÅ: Plaget av uling fra Hovseterhjemmet

Bydelsleder: – Vi føler oss lurt

Åpning av ny kafé på Vinderen

Følg Akersposten.no på Facebook

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse