Åpent hus om fremtidens Montebello

ÅPENT HUS: Hva kan nabolaget vente seg på Stattnett-tomten? Utbygger holder åpent hus onsdag 7. juni. Skisse: White Arkitekter

Utbygger holder åpent hus i dag, onsdag 7. juni, i Noreveien 26 på Statnett-tomten.

Tekst:

Publisert:

Akersposten
Akersposten Media

MONTEBELLO: Er du nysgjerrig på hva som skjer på den gamle statnett-tomten ved Montebello stasjon?
Velkommen til åpent hus på Montebello, 7. juni! Det skriver Husebyplatået AS i sin invitasjon. Åpningstiden for åpent hus denne dagen er klokken 17.00 - 19.00.

Presentasjon og spørsmål

I forbindelse med utviklingen av planforslaget har utbygger laget et workshop- og utstillingslokale. De vil holde en kort presentasjon av prosjektet og resultatene av den første workshopen, som ble avholdt 26. april.
Utbygger og arkitekt vil være tilstede, og det vil være mulig å stille spørsmål og komme med innspill til planen. Du kan også få informasjon om den formelle planprosessen.

Medvirkning

Åpent hus er del av Montebellodialogen, medvirkningsprosessen som følger prosjektet, skriver Husebyplatået AS i invitasjonen.

Under siste møte i bydelsutvalget orinterte Jenny Mäki (White arkitekter) og Per Larsson (JM Norge) om planene for Husebyplatået/Montebello. Arkitekten kunne fortelle om dialog med blant andre nabolaget som er mer omfattende enn det plan- og bygningsloven legger opp til. Hun viste også til en større, interaktiv modell som er på plass i utstillingslokalet, hvor de besøkende kan "leke" seg med elementene og selv foreslå utkast til bebyggelse.

Les mer om prosjektet på utbyggers nettside

Les også:

Røa/Hovseter, Montebello og Borgen blir nye store fortettingsområder

Maner til kamp mot utbygging på Montebello

JM Norge i dialog med politikere og naboer på Montebello

Tre til 16 etasjer på "nye" Montebello

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse