370 tips i gratisbok fra Ruter

VISSTE DU: På Slemdal stasjon er det gratis bibliotek. Foto: Øystein Dahl Johansen

Gjennom nettsiden 4000holdeplasser.no er det samlet inn over 2000 tips til ting du kan gjøre i nærheten av holdeplassene. Ruter har nå samlet 370 av dem i en bok, som du kan få helt gratis.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.08.2016 kl 14:12

Akersposten
Akersposten Media

OSLO: 370 tips til aktiviteter i ny inspirasjonsbok etter at publikum har lagt inn mer enn 2000 tips om hva som skjer rundt våre holdeplasser.

- Boken er proppfull av inspirasjon til aktiviteter og skjulte perler ved noen av de 4000 holdeplassene vi har i Oslo og Akershus, sier kommunikasjonsrådgiver Øystein Dahl Johansen i Ruter.

Lars Lillo Stenberg

Boken lanseres ved Tiger´n utenfor Østbanehallen lørdag 20. august klokken 12.

70-80 av de nesten 300 som ha bidratt i boken stiller til boksigneringen denne lørdagen. Lars Lillo Stenberg underholder fra scenen, blant annet med låten «Oslo», som forordet i boken er hentet fra.

Oppdatert informasjon om arrangementet finner du HER.

Mange fine tips

Boken er gratis og deles ut til publikum på lørdag. Fra mandag 22. august er boken tilgjengelig på kundesenteret og servicepunktene til Ruter så lenge opplaget rekker. Boken er også tilgjengelig på enkelte steder som er omtalt i boken.

- Det er lagt inn mange fine tips på 4000holdeplasser.no og vi ønsker å gi noe tilbake til alle som har bidratt. I boken finner du tips om alt fra hvor du finner byens beste vaffel, hemmelige klatrestativer og steder med den beste utsikten. Vi håper boken bidrar til at flere reiser kollektivt, også på fritiden, sier Øystein Dahl Johansen.

Flere av tipsene er også gjeldende for bydelene Ullern og Vestre Aker.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse