Bevaring av Smestad

 

Frp har gått høyt på banen både i år og i fjor for småhusområdene, skriver Camilla Wilhelmsen (Frp).

Tekst:

Publisert:

Akersposten
Akersposten Media

Victoria Marie Evensen (Ap), leder av byutviklingskomiteen, Katrine Ore, gruppeleder for Ap i Ullern og Peter Hausken, gruppeleder for Ap i Vestre Aker, skriver i et debattinnlegg i dag om prosessen rundt siste kommuneplan.

Til tross for at Victoria Marie Evensen er godt kjent med hva som skjedde under behandlingen, velger hun å score et billig politisk poeng av at jeg ulykkeligvis måtte fremme et forslag jeg ikke var enig i. Jeg har alltid vært motstander av å fortette på Smestad, men da planen var til behandling, ble saken naturlig nok tatt opp i de ulike bystyregruppene, og i min gruppe tapte jeg saken om Smestad. Siden jeg også var den personen som representerte partiet i arbeidsgruppen i finanskomiteen, så ble også mitt navn forslagsstiller i en sak jeg var uenig i. Slik er det politiske systemet, og dette vet Evensen godt.

Da vi kom inn i en ny bystyreperiode, tok jeg saken opp igjen i gruppen, og fikk fullt medhold i at Smestad er ferdig ubygd. Gruppen har snudd, og det bør være en ærlig sak også for Arbeiderpartiet. Frp har gått høyt på banen både i år og i fjor for småhusområdene, og fremmet i fjor forslag om å ta nedre Grefsen ut som utviklingsområde. Det er vi stolte av, og dette har ingen ting å gjøre med at det er valgkampår som Arbeiderpartiet forsøker å vri det til. Dette har med at vi mener at vi skal bevare småhusområdene våre.

Camilla Wilhelmsen
nestleder i byutviklingskomiteen, Oslo bystyre (Frp)

LES OGSÅ: Debatt: Fortetting, ikke rasering

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse