Annonse: Bydel Ullern

Teknologi som gjør hverdagen enklere

Oslo kommune ønsker å få fart på digitaliseringsprosessen. Vi er i gang i bydelen. 15 personer har til nå fått medisindispenser.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.12.2017 kl 10:37

Akersposten
Akersposten Media

– For oss handler digitalisering om å gjøre endringer som gir enklere hverdag for brukere og pårørende. Det er med andre ord ikke noe nytt vi skal begynne med, vi er allerede i gang, sier bydelsdirektør Marie Anbjørg Joten.

Hun nevner flere eksempler:

– Helsestasjonen samarbeider med Stover og Alna om en Chatbot- en spørsmål og svar-tjeneste på nett, Seksjon for psykisk helse skal utvikle digitalt tilbakemeldingsverktøy etter samtaler med brukere og hjemmetjenesten tilbyr GPS-sporing, digitalt tilsyn og medisindispensere.

Medisindispenser

15 personer har til nå fått utdelt medisindispensere. Målgruppen er mennesker som tar medisiner til faste tidspunkter. Se video for å lære mer om medisindispenseren.

Har du spørsmål eller lurer på noe når det gjelder velferdsteknologi i hjemmetjenesten? Ta kontakt med Marius Nygaard Andreassen, marius.andreassen@bun.oslo.kommune.no, eller Katrine Printz Moe katrine.printz.moe@bun.oslo.kommune.no.

Mer informasjon fra Bydel Ullern