Annonse: Bydel Ullern

Stoppestedet utvider

Teaterinstruktør Andreas Kvisgaard, Nima Halvorsen (15) og Anna Sviland (15). Foto: Janina Lauritsen

Lyst til å bli skuespiller, gitarist, produsere musikk eller drive med crossfit?

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.12.2016 kl 08:01

Akersposten
Akersposten Media

UNGDOMSHUSET

Rusfritt aktivitetstilbud for barn og ungdom (10-20 år).

ÅPNINGSTIDER: Junior (5. til 7. klasse): mandag 14.00-21.00. Ungdom(13 til 20 år): tirsdag og onsdag 14.00-21.00, lørdag 19.00-23.00.

FASTE AKTIVITETER: Juniorklubb 5. til 7. klasse. Krølles kro for ungdom med psykisk utviklings- hemming. Stoppis og lørdagsarrangement for ungdom i alderen 13-20 år.

ANDRE AKTIVITETER: Bandøvelse, kulturskolen, musikk- og studiokurs, crossfit, teaterkurs, hobbyaktiviteter.

Besøk Stoppestedet i Sponhoggveien 2. Kontakt Bjørn Hemsen, bjornsigurd.hemsen@bun.oslo.kommune.no

Følg Stoppestedet på Facebook @stoppestedet.ungdomshus

Det skjer:

7. desember kl. 18.00: Utdeling av Jørund Grønning Krafts minnegave til tre ulike kulturtiltak.

13. desember kl 18.00: Musikk- og teaterforestilling. Elevene fra Oslo musikk- og kulturskole opptrer sammen med teatergruppa på Stoppestedet.

20. desember: Sinna Mann. En teaterforestilling med etterfølgende samtaler for ungdom som går i niende klasse på Øraker og Sollerudstranda skoler.

– STOPPESTEDET skal være et sted ungdom kan henge, spille TV-spill og prate. Mange barn og unge ønsker også å delta i aktiviteter. Det får de gode muligheter til nå, sier klubbleder Andreas Biseth.

– Et fint fellesskap

En tirsdag i november er teaterinstruktør Andreas Kvisgaard i full gang med å undervise teatergruppa på Stoppestedet. Han tilbyr gratis talentutviklingsprogram for ungdom som ønsker å lære grunnleggende skuespillerteknikk. Nima Halvorsen (15) og Anna Sviland (15) er to av medlemmene. Nå skal de være med på oppsettingen «Livet venter ikke», som har premiere 6. desember.

– Det er et veldig fint fellesskap og vi får møte folk vi ikke hadde snakket med ellers, sier de. Kvisgaard sier at alle kan bli med i teatergruppa.

– Du trenger ikke talent for å bli med, bare motivasjon og lyst til å lære. Da blir det fint!

STOPPESTEDET samarbeider også med Oslo musikk- og kulturskole. Her kan unge få tilbud om undervisning i trommer, bass, gitar og keyboard. Til våren tilbyr også Stoppestedet kurs i crossfit, lydteknikk og musikkproduksjon.

FLERE informasjonssaker fra Bydel Ullern her.